Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda 13 Mayıs saat 22.30 sıralarında kan donduran bir olay yaşandı. Suriye uyruklu Hasan Zerzur (32), kendisine 5 bin lira borcu olan kuzeni Ehmed Zerzur (21) ile parayı vermediği için tartıştı.
Öldürülen Ehmed Zerzur
Öldürülen Ehmed ZerzurKUZENİNİ ÖLDÜRÜP KAÇTI
Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Hasan Zerzur, kuzenini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, kaçtı. İlk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Ehmed Zerzur, hayatını kaybetti.SURİYE'YE KAÇARKEN YAKALANDI
Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Hasan Zerzur'un kentten ayrıldığını tespit etti. Suriye'ye kaçmak için hazırlık yaptığı belirlenen şüpheli, Reyhanlı ilçesinde sınır kapısına doğru giderken yakalandı.






