4
AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Haydar Göksoy öncülüğünde, İstanbul’da düzenlenen Teşkilat İftarı programına katıldı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda; Kartal İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte aynı sofrada buluştu.
Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. Teşkilat mensupları, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.
İlçe Başkanı Haydar Göksoy, programın ardından yaptığı değerlendirmede, aynı dava bilinciyle hareket etmenin önemine dikkat çekerek, teşkilat ruhunun her zaman diri tutulması gerektiğini ifade etti. Göksoy, “Birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımızla aynı sofrayı paylaşmanın bereketini yaşadık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” mesajını verdi.
Teşkilat İftarı programı, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi.
#BirOlmakRuhumuzdaVar









