DOĞRU Parti Genel Başkan Danışmanı Gülay Turna Şakar, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu. Şakar, yaptığı açıklamada, Kartal’da siyasete başladığı ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen basın mensuplarına ve partililere teşekkür etti.
Şakar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Saygıdeğer basın mensubu arkadaşlarım, Kartal’da siyasete başladığım günden bugüne her programda yanımda oldunuz, beni yürekten desteklediniz. Bunun için her birinize çok teşekkür ederim. Sağlık problemim sebebiyle DOĞRU Parti’deki görevimden istifa ediyorum. En başında nasıl sizlerle paylaştıysam, bugün de doğrusu buydu. İnandığım partim ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Rıfat Serdaroğlu’nun her söylemini yine savunan, bu konuda gereken desteği vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Sadece dinlenmeliyim. Hepinize sevgi ve saygılar sunarım.”
Gülay Turna Şakar’ın partisine ve Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu’na bağlılığını vurguladığı istifa açıklaması, siyasi duruşunun devam edeceğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Şakar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına en kısa sürede kavuşmasını temenni ediyoruz.