Sezon başı hazırlık kampını Nevşehir Gülşehir Kapadokya Otel'de sürdüren Kartalspor takımına Hotel yönetimi Barbekü jesti yaptı.
Genelde kamplarda takımların gideceği son akşam yapılan geleneksel Barbekü partisi, Kartalspor kulübü başkanı Ali Apaydın’ın 06 Ağustos Pazartesi günü kamptan ayrılacağı için öne alındı.
Havuz başında düzenlenen barbekü partisine Kartalspor kulübü başkanı Ali Apaydın teknik sorumlu Sadettin Demirtaş, ekibi ve futbolcular katıldılar.
Kartalspor kulübü başkanı Ali Apaydın Kapadokya Otelinde kamp yapan Kartal Belediyespor ve Cevizli Anadolu spor kulüplerine de son akşam barbekü partisi düzenleneceğini söyledi.
Apaydın, Kartalspor teknik ekibi ve futbolcularına kamp süresince idmanlarda göstermiş oldukları performanslarından dolayı teşekkür etti ve oynanacak olan hazırlık maçlarında da aynı oynama arzusunu görmek istediğini söyledi









