Tatbikata Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın çeşitli sınıfta gemi, bot, uçak ve helikopter ile operasyon, dalış, arama-kurtarma ve emniyet timleri katıldı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Deniz Güvenliği ve Deniz Emniyeti-2015 Tatbikatı"nın Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı unsurlarının katılımıyla 25-27 Kasım 2015 tarihleri arasında Marmara Denizi Adalar bölgesinde icra edildiği bildirildi. Tatbikata Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan çeşitli sınıfta gemi, bot, uçak ve helikopter ile Sahil Güvenlik Operasyon Timi, Dalış Emniyet Güvenlik Timi, Arama Kurtarma Timi, Sahil Güvenlik ve Emniyet Timi ile diğer kurumlardan çeşitli unsurlar iştirak etti. Tatbikatta boarding harekatı, arama kurtarma, yangın söndürme, tıbbi tahliye, tekne kontrolü, deniz kirliliğine müdahale eğitimleri icra edildi.
Gündem
Yayınlanma: 07 Aralık 2015 - 14:24
Güncelleme: 07 Aralık 2015 - 18:16
Marmarada nefes kesen tatbikat
Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde Deniz Güvenliği ve Deniz Emniyeti 2015 Tatbikatı Marmara Denizi Adalar bölgesinde gerçekleştirildi
Gündem
07 Aralık 2015 - 14:24
Güncelleme: 07 Aralık 2015 - 18:16
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir






