TEHDİTLERE KULAK ASMIYOR
IŞİD'li teröristler Kerküklü Kürt güzelle iletişime geçerek, eğer kendilerine katılmazsa Şeyma'yı kaçıracaklarını ve ona zarar vereceklerini söylediler. Buna karşın Irak'ın en güzel kadını seçilen Şeyma tehditlere kulak asmayacağını ve IŞİD'e asla katılmayacağını belirtti.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM"
Şeyma sözlerinin devamında; "Iraklı kadınların toplumdaki varlığını kanıtlamak istiyorum ve Iraklı kadınlar da aynı erkekler gibi haklara sahip olmalılar. Hiçbir şeyden korkmuyorum çünkü yanlış bir şey yapmadım bu yüzden kendime güvenim tam. Irak'ın gelişme kaydettiğini gördükçe mutlu oluyorum. Güzellik yarışması büyük bir organizasyondu ve insanların yüzüne bir tebessüm getirdi" açıklamalarında bulundu.

190 KİŞİ KATILMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ
43 yıl aradan sonra düzenlenen güzellik yarışmasına 200 kişi başvurmuş, tehditler sonrasında yarışmaya sadece 10 aday katılmıştı.






