Tekirdağ Askerlik Şubesi’nde vatani görevini sürdüren Veyis Coşkun (22), kız arkadaşı Yeliz Çokyaşar’a (20) evlilik teklifi yapmak için tezkeresine 2 ay kala izin alarak Adana’ya geldi.
AKIL HASTASI TAKLİDİ YAPTI
Yaşlı adam maskesi takan Coşkun, akıl hastası taklidi yaparak sınıfta öğrencilerle ders işleyen Çokyaşar’ın yanına gitti. Rehabilitasyon merkezinde çalışan görevlinin “Yeni öğrenciniz” diye tanıştırdığı yaşlı adam kılığındaki Coşkun, dengesini kaybetmiş gibi yaparak önünde diz çöktüğü Çokyaşar’a yüzük verdi.
AMACIM KORKUTMAK DEĞİLDİ”
Veyis Coşkun, 10 aydır askerde olduğunu ve ilk iznini aldığını belirterek, “Farklı bir evlenme teklifi yapmayı düşünüyordum. Sınıfına, yaşlı maskesi ile gelip akıl hastası taklidi yaptım. Amacım korkutmak değildi. Evlenme teklifimi kabul etti ama çok korktu. Bu kadar korkutmak istememiştim. Yüzüğü verince çığlık attı. Farklı bir evlilik teklifi istiyordu. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum” dedi.
"ÇOK KORKTUM"
Yeliz Çokyaşar ise, “Çok farklı bir evlenme teklifi aldım. Hiç beklemediğim bir evlenme teklifiydi. İşyerimde olacağını hiç tahmin etmiyorum. Diz çöktüğünde yüzük verdi. Öğrencilerimiz bize böyle hediyeler verirler, bize sarılırlar. Ben ilk başta öyle sandım. Ama gözlüğünü çıkardıktan sonra çok korktum. Baktım maske falan çıkınca evlenme teklifi olduğunu anladım. Çok özlediğim için ağlamaya başladım. Duygularımı anlatmakta zorlanıyorum. Teşekkür ederim kendisine” diye konuştu.
Gündem
Yayınlanma: 12 Aralık 2015 - 11:59
Güncelleme: 12 Aralık 2015 - 15:54
Komik Evlenme Teklifi
Adanada bir genç rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yapan kız arkadaşına yaptığı sıradışı evlenme teklifiyle şok etti
Gündem
12 Aralık 2015 - 11:59
Güncelleme: 12 Aralık 2015 - 15:54






